سالانه آزمون های استخدامی متفاوتی در کشور برگزار می شود اما یکی از مهم ترین آن ها، آزمون ورودی به حرفه دبیری و هنرآموزی می باشد. البته داوطلبان قبل از اقدام به ثبت نام بایستی به سامانه اینترنتی نام نویسی آزمون استخدام دبیری و هنرآموزی مراجعه کنند و دفترچه ثبت نام آزمون دبیری را مطالعه کرده تا در صورت واجد شرایط بودن، اقدام به ثبت نام کنند.
تمامی متقاضیانی که قصد شرکت در این آزمون را دارند می توانند با ورود به سایت Sanjesh.org، فرآیند ثبت نام خود را انجام دهند. تمامی اخبار مربوط به این آزمون نیز در سایت ذکر شده اعلام و منتشر می شود. همانطور که در مطلب فوق ذکر کردیم، تمامی مراحل ثبت نام در درگاه اینترنتی انجام می شود و حتی فرم ثبت نام داوطلبان نیز به صورت الکترونیکی می باشد.
منبع: سایت ثبت نام آزمون استخدامی دبیری و هنرآموزی آموزش و پرورش
همانطور که پیش تر ذکر شد و برای همگان واضح است آزمون استخدامی اموزش پرورش جزو آزمون های پرمتقاضی می باشد و همچنین هرساله بسیارند داوطلبانی که به رویای خود و شغل معلمی از طریق شرکت در این آزمون دست پیدا می کنند. راهنمایی گرفتن از افرادی که خود در آزمون استخدام اموزش و پرورش به قبولی دست یافته اند، بهترین راهکاری است که می توان قبولی راحت تر را تجربه کرد زیرا بدون هدر رفت زمان می توانید در مسیر کسب قبولی قدم بردارید.
معمولا یکی از اصلی ترین دغدغه های داوطلبان آزمون های استخدامی این است که با دلایل گوناگون امکان دسترسی به قبول شده های سال قبل ندارند و یا قبول شدگان تمایلی به ارائه مشورت ندارند! بهترین راهکار برای این دسته از عزیزان این است که از مشاوران آزمون های استخدامی راهنمایی دریافت کنند زیرا مشاوران هرساله با داوطلبان بسیاری ارتباط دارند و راز موفقیت و قبولی در ازمون استخدامی را می دانند.
خیال استخدام در آموزش و پرورش در ذهن بسیاری از افراد وجود دارد. اشتغال به کار در آموزش و پرورش نیز همانند سایر مشاغل دارای دسته های گوناگونی می باشد. به عنوان مثال شما می توانید به عنوان آموزگار، دبیر، هنرآموز، نیروی نظافتی، مربی پرورشی و... مشغول به کار شوید. شرایط، مقاطع تحصیلی و رشته های مورد نیاز برای ثبت نام هر یک از این عناوین شغلی با دیگری متفاوت است و در ابتدا بایستی از داشتن شرایط مطمئن شوید.
راحت ترین و آسان ترین راه برای قبولی و استخدام شدن در آموزش و پرورش، آمادگی برای آزمون کتبی استخدامی اموزش پرورش می باشد. برای اینکه در این آزمون به موفقیت دست یابید، بهتر است از چند ماه قبل اقدام به مطالعه دروس آزمون، دریافت مشاوره، داشتن برنامه ریزی درسی، استفاده از کتاب های مناسب و... نمایید و درس خواندن را به روزهای آخر موکول نکنید!
منبع: نحوه قبولی آزمون استخدامی آموزگار ابتدایی آموزش و پرورش
یکی از شغل های جذاب و هیجانی، آتش نشانی می باشد که علاقمندان بسیاری دارد. افرادی که قصد استخدام شدن در سازمان آتش نشانی را دارند، لازم است ابتدا واجد شرایط لازم باشند و در زمان ثبت نام آزمون استخدام آتش نشانی به سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی مراجعه داشته و فرم اینترنتی ثبت نام خود را تکمیل نمایند. به این نکته توجه داشته باشید که هر فردی لازم است ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام منتشر شده از سوی سایت مذکور را مطالعه نمایید و سپس اقدام به ثبت نام کند.
دفترچه راهنما حاوی اطلاعات مهم و ارزشمندی است که هر داوطلب استخدامی آتش نشانی باید نسبت به آن ها آگاهی پیدا کند. این اطلاعات شامل (سایت ثبت نام، مراحل، هزینه، شرایط، مواد آزمون و...) می باشد. همانطور که در مطلب بالا اشاره کردیم، متقاضیان استخدامی آتش نشانی باید در موعد تعیین شده به سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی hrtc.ir مراجعه کرده و فرآیند اسم نویسی خود را انجام دهند. همچنین تمامی اخبار مربوط به زمان نام نویسی، تمدید مهلت ثبت نام استخدامی آتش نشانی، تاریخ برگزاری و... از سوی سایت مذکور اعلام می گردد.
هر سازمانی از جمله آموزش و پرورش، بانک ها، تامین اجتماعی، آتش نشانی و... برای جذب متقاضیان از طریق آزمون استخدامی، مواد آزمونی در نظر می گیرند که افراد برای رسیدن به قبولی بایستی آن منابع را به خوبی مطالعه و خود را آماده شرکت در آزمون مد نظر نمایند. افرادی که ثبت نام اینترنتی آزمون استخدامی آتش نشانی را انجام می دهند، لازم است دو حیطه عمومی و تخصصی را مطالعه نمایند.
همانطور که می دانید مهم ترین مسئله برای رسیدن به قبولی و کسب رتبه مورد نیاز، داشتن منابع درسی خوب و مطالعه باکیفیت آن ها است. معمولا مدت زمان محدودی بین زمان ثبت نام تا برگزاری آزمون استخدامی آتش نشانی وجود دارد، از این رو شرکت کنندگان باید از منابع درسی استفاده کنند که در زمان کوتاه مطالعه آن ها بالاترین کیفیت را داشته باشد. در ادامه مقاله ما نام مواد عمومی و اختصاصی و تخصصی آزمون استخدامی آتش نشانی را درج کرده ایم که این منابع طبق دفترچه راهنمای ثبت نام معرفی شده اند.
مواد عمومی آزمون های استخدامی معمولا مشترک هستند و ما در بین آن ها همواره دروسی مانند زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، زبان انگلیسی، فناوری اطلاعات و... را مشاهده می کنیم. از این رو اگر فردی قصد شرکت در آزمون های استخدامی مختلفی دارد می تواند مطالعه خود را با دروس عمومی مشترک شروع نماید و با کسب درصدهای خوب از این دروس، شانس قبولی را افزایش دهد.