وزارت بهداشت نیز همانند وزارت علوم هر سال اقدام به جذب دانشجو از طریق ثبت نام آزمون ارشد علوم پزشکی می کند که لازمه شرکت در این آزمون، پرداخت هزینه ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت و تکمیل فرم ثبت نام اینترنتی می باشد. توجه داشته باشید، همانگونه که ثبت نام ازمون کارشناسی ارشد وزارت علوم متفاوت از وزارت بهداشت می باشد، فرآیند پرداخت هزینه ارشد پزشکی نیز از مبلغ ثبت نام کنکور ارشد وزارت علوم جدا است.
برای شرکت در هر زمانی، نیاز به پرداخت هزینه آزمون می باشد و کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت نیز از این قاعده مستثنی نیست. هر سال سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور با انتشار دفترچه ثبت نام ارشد پزشکی، علاوه بر شرایط و مدارک و منابع کنکور ارشد به هزینه ثبت نام نیز اشاره می کند.
پس از زمان برگزاری آزمون ارشد علوم پزشکی و رقابت داوطلبان با یکدیگر، نوبت به اعلام نتیجه اولیه این آزمون می رسد. سایت سنجش آموزش پزشکی کشور با انتشار نتیجه اولیه آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، داوطلبان را از وضعیت رتبه، تراز و درصدهای مکتسبه باخبر می کند.
آن دسته از داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته ارشد پزشکی شده باشند، بایستی مراحل مربوط به انتخاب رشته را طی کنند و انتخاب رشته خود را در سایت انتخاب رشته ارشد علوم پزشکی ثبت کنند. پس از ثبت انتخاب رشته در سامانه، نتیجه نهایی آزمون کارشناسی ارشد پزشکی منتشر می گردد.
همزمان با انتشار نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت، دفترچه ای با عنوان (دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد پزشکی) بر روی سایت سایت سنجش پزشکی بارگذاری می گردد که حاوی اطلاعاتی همچون (هزینه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت، مراحل انتخاب رشته، شرایط انتخاب رشته، کد رشته محل های ارائه دهنده رشته ها و...) می باشد.
در زمان انتخاب رشته دوره های روزانه، شهریه پرداز و دانشگاه آزاد، هزینه انتخاب رشته آزمون ارشد رشته های پزشکی توسط سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور اعلام گردد. طبق روال انتخاب رشته سال های گذشته، داوطلبان می توانند بدون پرداخت هزینه، نسبت به ثبت انتخاب رشته خود اقدام نمایند.
برخی از داوطلبان پس از مشاهده کارت آزمون خود متوجه بروز اشتباهاتی بر روی مندرجات این کارت می شوند که لازم است نسبت به ویرایش ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی اقدام نمایند و یا به آدرس باجه های رفع نقص کارشناسی ارشد وزارت بهداشت مراجعه داشته باشند.
کاربران سایت مشاوره تحصیلی مشاوران برتر می توانند پاسخ پرسش های خود را از کارشناسان مشاوران برتر دریافت نمایند. برای مشاوره تلفنی با کارشناسان مشاوران برتر کافی است بر روی دکمه "مشاوره تحصیلی تلفنی" بفشارید و پس از رزرو مشاوره، در اسرع وقت با شما تماس گرفته می شود.
پیشنهاد می کنیم عضویت در شبکه های اجتماعی مشاوران برتر همچون ( آدرس تلگرام مشاوره تحصیلی و آدرس اینستاگرام مشاوره تحصیلی) را از دست ندهید زیرا با عضویت در شبکه های اجتماعی، در جریان جدیدترین اخبار تحصیلی مقطع ارشد قرار خواهید گرفت.
پس از انتشار نتایج ارشد وزارت بهداشت می توانید به بررسی کارنامه اعلام نتایج اولیه خود بپردازید و در صورتی که مجاز به انتخاب رشته شده باشید، می بایست مراحل را ادامه دهید. در ابتدا توصیه می کنیم به دانلود دفترچه انتخاب رشته ارشد علوم پزشکی بپردازید.
پس از مطالعه کامل دفترچه فوق بایستی در زمان انتخاب رشته کارشناسی ارشد پزشکی، انتخاب های خود را اولویت بندی نمایید و در سایت انتخاب رشته آزمون ارشد پزشکی به ثبت برسانید. تاریخ انتخاب رشته از ساعت ساعت 9 صبح روز دوشنبه مورخ 20 تیر ماه لغایت ساعت 18 عصر روز چهارشنبه مورخ 22 تیر ماه 1401 اعلام گردیده است.
معمولا پس از اتمام زمان انتخاب رشته، برخی از داوطلبان بنا بر دلایل گوناگون همانند (عدم اطلاع از مهلت انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت، عدم تمایل به انتخاب رشته و...)، از فرآیند انتخاب رشته جا می مانند. مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور این موضوع را از قبل پیش بینی می کند و مهلت مجدد انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت برای جاماندگان توسط sanjeshp.ir اعلام می گردد.